Skip to content

BBL Stage: Financieel Administratief Stagiair(e)

Den Haag, Zuid-Holland, NederlandInkoop

Functieomschrijving

Stage: Financieel Administratief

Voor ons kantoor in Den Haag zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair. Ligt jouw interesse bij financiën en cijfers? Dit betreft een zeer afwisselende en uitdagende stageplaats binnen een leuk team. Ben jij een echte cijfervreter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als financieel administratief stagiair ondersteun je ons team in Den Haag bij diverse bijbehorende werkzaamheden. Jij wordt medeverantwoordelijk voor het up-to-date houden van alle cijfers, zodat onze klanten op elk gewenst moment precies weten hoe ze ervoor staan. Je gaat inkoop- en verkoopfacturen controleren en verwerken. Daarnaast doe je er alles aan om de financiële administratie soepel te laten verlopen. Tot slot ga je werkzaamheden uitvoeren ten behoeve van de debiteuren, inkoop & verkoop en assisteer je bij de periode- en jaarafsluiting.

Wat brengt Driezestig jou?

Wanneer je bij Driezestig aan de slag gaat, dan werk je in een hecht team. Omdat we al meer dan 11 jaar de financiële backoffice bij meer dan 40 organisaties verzorgen, zijn we een toonaangevende speler in ons vakgebied. Ons team bestaat uit 15 talenten, waarbij we allemaal echte aanpakkers zijn. De lijnen met je collega’s binnen Driezestig zijn kort en op vrijdag sluiten we de week met elkaar af met een gezellige borrel.


De korte lijnen vinden we ook belangrijk met onze klanten. We streven ernaar ons werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren en de administratie van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Doordat wij de volledige backoffice van organisaties uit handen nemen, kunnen zij zich blijven focussen op hun corebusiness. Onze klanten zijn voornamelijk consultancy- en adviesbedrijven.


Driezestig geeft je de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen tijdens je stage. Bij Driezestig staan we voor elkaar klaar. Dat vinden we belangrijk. Daarom word je onderdeel van een hecht team. En om deze goede sfeer erin te houden, wordt er veel georganiseerd. Van een avond meezingen bij “Vrienden van Amstel Live” tot aan een stedentrip en als stagiair(e) mag jij mee met deze leuke activiteiten.


Kortom:

  • Je krijgt een passende stagevergoeding;
  • Je krijgt genoeg tijd om aan jouw schoolopdrachten te werken;
  • Een leuke en leerzame stageplaats binnen een gezellig team met informele werksfeer;
  • De mogelijkheid om zeer relevante ervaring op te doen binnen de vastgoedsector;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Vereisten

Wat breng je ons?

  • Je volgt een BBL MBO-studie of HBO studie in een administratieve richting;
  • Je bent leergierig, nauwkeurig, zelfstandig en kan proactief werken;
  • Je bent geïnteresseerd in financiën;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Algemene informatie

Start: afhankelijk van jouw opleiding

Aantal uur: afhankelijk van jouw opleiding

Duur stage: afhankelijk van jouw opleiding

De rol voor jou? Solliciteer!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Stuur jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen over deze stage? Vraag het Mariska van der Zwart via werken@driezestig.nl

of